Pazarspor'da Hacı Şükrü macerası sona erdi

Pazarspor'da Hacı Şükrü Çiçek ile sözleşme karşılıklı olarak fesih edildi.

YÖREDEN HABER 27.05.2017 17:42:00 135 0
Pazarspor

 2005 yılında filiz lisansı ile Pazarspor da forma giymeye başlayan, 2011 yılında profesyonel imzasını atan Hacı Şükrü Çiçek ile devam eden sözleşme karşılıklı olarak fesih edildi.

12 yıl Pazarspor formasını sırtlayan, bu yıl takım kaptanlığını yapan profesyonel olarak 131 müsabakaya çıkan ve mavi, beyaz forma ile 18 gol atan Çiçek bu gün karşılıklı yapılan fesih ile yuvadan uçtu.

Çiçek yaptığı açıklamasında,”gözümü dünyaya Pazarspor'da açtım, burada yetiştim, burada büyüdüm yeri geldi ailemden daha yakındı bana Pazarspor. Şimdi yollarımızı ayırılsa da gönüllerimiz her zaman bir, kulübümü başka takımlarda ve liglerde en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacağım. 12 yıl boyunca üzerimde emeği olan Başkanımız Hüseyin Yangın’a tüm yöneticilerimize, tüm hocalarıma personelimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hüseyin Yangın”Bizim için çok özel bir sporcu olan Hacı Şükrü nün yeteneklerini üst liglerde sergileme ve aşama kaydetme zaman’ı gelmiştir. Ayrılığı bizi üzsede kendini geliştireceği ve yetiştiği Pazarsporu en iyi şekilde temsil edeceği üst liglerde oynamak bizi ziyadesi ile mutlu edecektir, çok uzağa gitmeden bu özel yeteneği Çaykur Rizespor un avucunun içinden kaçırmamasını diliyorum.

Kendisini,kendi ve  Kulübümüzün çıkarları doğrultusunda bonservis bedeli talep etmeden anlaşarak serbest bıraktık.

Özelliklede serbest olması bir çok kulübün kendisine talip olmasının önünü açacaktır. Umarım Ç.Rizespor bu kolaylığı gözardı etmez.

Ben şahsım ve kulübüm adına yeni bir yolculuğa yelken açan Hacı Şükrü kardeşimize başarılar diliyorum. Futbol şansı hep yanında olsun, yetiştiği yuvayı hiç unutmadan en iyi şekilde temsil etsin” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı