Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal TV 'de konuk oldu

Bal 'Pazar'a neler verebiliriz,sorunları nelerdir, katkımız neler olur hesaplarını yapıyoruz.Gündem oluşturmaya çalışıyoruz'...

YÖREDEN HABER 14.01.2017 18:46:18 271 0
Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal TV
Çay TV de Bölgemiz ile ilgili konuları gündeme taşıyan Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahattin Bal ' Radar'a Acemi birliği getirilmesi için çalışıyoruz' dedi.
'Pazar'ı Ankara'dan nasıl destekleyebiliriz?,Pazarlılar bütünleşme çabasında olacağız.Ankara'da bulunan Pazarlılar ile birlikte çalışacağız.Siyaset yapmayacağız.Sadece özellikle Rize ve başkanı bulunduğum Pazar'a neler kazandırabiliriz gayretinde olacağız' diyen Bal.
'Pazar'ı nasıl temsil edebiliriz,Ankara'dan Pazar'a neler verebiliriz.Ankara'da yaşayan Pazarlıları nasıl bir araya getirebiliriz planlarını yapıyoruz'dedi.
Başkan Bal 'Pazar'a neler verebiliriz,sorunları nelerdir katkımız neler olur hesaplarını yapıyoruz.Gündem oluşturmaya çalışıyoruz.Siyasileri ve bürokrasiyi yakından takip ediyoruz.Ses getirici hamleler yapmaya çalışıyoruz.Pazar Belediye başkanımız ve Kaymakamımız ile de devamlı irtibatımız oluyor.Yeni Kaymakamımız ile henüz tanışamadık.Kısa süre sonra tanışacağız.Belediye Başkanımızı burada yapılan etkinliklere davet edyoruz.Kendisi sağolsun katılıyor.Ben İlk okuludan sonra Lise'ye kadar Pazar'da okudum.O zaman Pazar'da RADAR vardı.Hala da var.O dönemdeki ticari canlılık şu anda Pazar'da yoktur.Biz buraya Askeri birliğin getirilmesini istiyoruz.Pazar'a ve Rize bölgemize büyük katkıları olacaktır.Şu anda bu alan tam aktif olarak kullanılmıyor.Biz Siyasiler ve Devlet kademesinde görev yapanlarla bu konuyu görüşüyoruz.Devletimizin kararı var.Birliklerin şehir dışına çıkarılması ile ilgili bizde Pazar olarak buna talibiz. Pazar'ın da bu Acemi Birliklerinden bir pay almasını istiyoruz.Pazar'da ihalesi yapılma aşamasına gelen Havalimanı projesi var.

Havalimanı'nın Rize-Pazar'a bölgemize ekonomik ve turizmde büyük katkıları olacaktır.İş adamlarımızı bölgemize yatırım yapma konusunda nasıl çekebiliriz çalışmaları içindeyiz' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI