Pazarlılar'dan Ankara'da büyük buluşma

Ankara Pazarlılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu “Rize Pazarlılar Tatil Dönüşü Kahvaltıda Buluşuyor” Etkinliği 30 Eylül Pazar günü yapılacak bu etkinlik tüm hemşerileri bir araya getirecek.

YÖREDEN HABER 28.09.2018 14:01:52 35 0
Pazarlılar

ANKARA-Başkentte 30 Eylül 2018 de ‘Pazarlılar Günü’ olacağını belirten Ankara Pazarlılar DerneğiBaşkanı Selahaddin Bal, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
“Yaz tatili, çay sezonu, seçim takvimi derken yazı bitirdik. Ankara da yaşayan Pazarlılar, Rizeliler doğdukları yerden doydukları yere göçmeye başladı. Dernek olarak sezona merhaba diyeceğiz. Rutin işlerimize başlama arifesinde bir arada olmak için bu etkinliği düzenledik. Kahvaltı bahane birlik beraberlik şahane diyerek bu Pazar kahvaltıda hep birlikte olacağız. Pazarlı sanatçılarımız Özlem Üngör, Emin Yağcı ve folklor gruplarımız ile horonlu tulumlu sohbetli bir Pazar geçireceğiz. Konuşacak çok şeyimiz var, paylaşacağımız bir birimize aktaracağımız çok konumuz var.30 Eylül Pazar günü saat 10.00 da ücretsiz olan etkinliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Tüm dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Yer:30 Eylül Pazar saat 10.00
Karayolları Akköprü Sosyal Tesisleri
Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul yolu) No:8
Varlık-Yenimahalle/ANKARA


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI