Pazarlı Vatandaşlardan Cami Derneğine ÇAĞRI

Pazarlı Vatandaşlardan Cami Derneğine ÇAĞRI

YÖREDEN HABER 21.02.2020 13:53:41 61 0
Pazarlı Vatandaşlardan Cami Derneğine ÇAĞRI

PAZAR-Pazar Sahil Cami yanında bulunan ve cenaze namazlarının kılındığı alanın üst kısmının değerlendirilmesini isteyen vatandaşlar “Derneğe çağrıda” bulundular.

Cuma Namazını eda etmek için sahil Camine gelen vatandaşlar güzel havada Ezan vaktine kadar Namaz kılınan bölümün üst kısmının yanında bulunan alanın cemaate kazandırılması için Pazar Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneğine çağrıda bulundular.

Yılmaz Bozkurt “Sahil Cami yanında bulunan, Cenaze namazlarının kılındığı bu yerin mutlaka değerlendirilmesi gerekir” dedi.

Emekli Öğretmen Bozkurt “Rize ve diğer illerden gelip Ayder’e, Artvin’e gidenlerinde burada kurulacak olan Çay ocağına gelip bir yandan ibadetlerini yerine getirirken, diğer yandan da dinlenme şansına sahip olacaklardır. Aynı zamanda Pazar İlçemizi de yakından görme imkânına kavuşacaklardır” ifadelerini kullandı.

Cengiz Yıldırım “ Vatandaş zaten dernek talep ettiğinde her türlü yardımı yapıyor. Bir günde buranın yapımı için yardım toplasın hemen yapılır. Çok da güzel olur. Özellikle yaz aylarında daha da ihtiyacı gidereceğini düşünüyorum” dedi.

Baki Atabey” Ramazan aylarında teravih kılacak olan cemaat içinde güzel olur. Kahveye gideceğine burada gelir çayını yudumlar ezan saatini bekler. Hatta değerli hocalarımızda dini konularda bilgiler verir” dedi.

Engin Tavlı “ Burası sahil yolunun hemen yanı başı. Hemşin deresi ile bu yer aynı anda değerlendirilirse daha da güzel olur. Yapılacak olan Çay ocağında bir de KÜTÜPHANE yapılır. Vatandan güzel havalarda bir yandan denizi seyrederken, diğer yandan ÇAY yudumlayarak kitap okur” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI