Pazarlı Ramazan'ın Rizespor ve Pazarspor tutkusu

Pazarlı Ramazan'ın Rizespor ve Pazarspor tutkusu

YÖREDEN HABER 23.02.2019 20:33:36 230 0
Pazarlı Ramazan
PAZAR-Rizespor ve Pazarspor'un evinde oynadığı maçlarda stadyumda tribünde yerini alan Doğuştan Görme Engelli Ramazan Dursun Çaykur Rizespor-Yeni Malatyaspor karşılaşması için Rize'de Rize Valisi Kemal Çeber ve Rizesporlu Futbolcularla sahaya girerek görüştü.
Çaykur'a ait fabrikada memur olarak çalışan Dursun, futbol sevgisi ile ilgi odağı oluyor. Ramazan Dursun' Rize-Pazar'da Çaykur'da çalışıyorum.Pazarspor ve Rizespor'un evinde oynadıkları karşılaşmalara gidiyorum.Pazarspor bu sene sahası bakımda olduğu için Hopa ve Arhavi'de oynuyor.Evindeki tüm karşılaşmalara gidiyorum.Rizespor'unda karşılaşmalarını kaçırmamaya çalışıyorum.Bu hafta evinde karşılaştığı Yeni Malatyaspor maçına da gittim.Burada maç öncesi Rizesporlu Futbolculardan birkaçı ile görüştüm.Devre arasında da Sayın Rize Valimiz ile sohbet edip futbolu konuştuk.Çok samimi bir sohbet ortamı oldu.Ben Karşılaşmaları radyodan dinliyorum.Pazarspor'un Antalya'da kamp yaptığı Oteli de ziyaret ettim ve kendilerine orada başarılar dilemiştim' dedi.

Dursun 'Gelin Rizespor'umuza ve Pazarspor'umuza destek için bu tribünleri dolduralım. Neden her maça binlerce taraftar gelmez. Bizi ne engelliyor. Bu soruyu kendimize soralım. Taraftardan tek isteğim gelelim takımızı destekleyelim yenip yenilmek önemli değil taraftar takımına ve şehrine sahip çıksın.Birlik ve beraberlik oluşsun' diyerek sözlerini tamamladı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI