Pazar'lı Muhtarlar Genel Sekreter Güney'i ziyaret etti

Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Üyeleri, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ümit Hüseyin Güney’e nezaket ziyaretinde bulundu

YÖREDEN HABER 23.05.2014 11:49:29 22 0
Pazar
Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı’yı ve 30 Mart yerel seçimleriyle seçilen Pazar ilçesi köy muhtarlarını makamında kabul eden Genel Sekreterimiz Güney, yeni seçilen muhtarlarla tanışarak İl Özel İdaresi'nin ilçede yapılan çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Rıza Avcı, Özel İdare'nin diğer çalışmalarının yanında kırsal alanda da önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek, 'İl Özel İdaresi Pazar ilçesinde önemli projeler ve hizmetler gerçekleştirmiştir. Köylerimizde yapılan hizmetlerin yanı sıra acil ihtiyaçlarımız da İl Özel İdaresi tarafından imkânlar ölçüsünde karşılanmaya çalışılıyor. Özel İdare yetkililerine ve personeline gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.' dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreterimiz Güney, “ Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum. Sizler vatandaşın yanında devleti temsil ediyorsunuz. Vatandaşa en yakın sizsiniz. Sizler hizmete talip olmuş, vatandaşa hizmet etmek için öne çıkmış kişilersiniz. Onun için sorumluluklarınız ağır.” dedi.
Güney, “İdare olarak Rize’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Köylerimizin alt yapı sorunlarını çözmek ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla bütün birimlerimizle ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


   

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI