Pazarlı merhum Konan'ın anısına Bilgisayar destekli Kütüphane

Bahçeşehir Üniversitesi ve bünyesindeki 1907 Üni Feb Bahçeşehir’in katkılarıyla,3 Kasım 2017 günü hayatını kaybeden Tolga KONAN’ın anısına ilçemiz Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulunda kurulan bilgisayar destekli kütüphanenin açılı?

YÖREDEN HABER 13.03.2018 07:47:49 33 0
Pazarlı merhum Konan

Bahçeşehir Üniversitesi ve bünyesindeki 1907 Üni Feb Bahçeşehir’in katkılarıyla,3 Kasım 2017 günü hayatını kaybeden Tolga KONAN’ın anısına ilçemiz Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulunda kurulan bilgisayar destekli kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kütüphanenin açılışına Pazar Kaymakamı Coşkun ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet BASA, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İNCE, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Bahçeşehir Üniversitesi temsilcisi Uluslararası Tanıtım Direktörü Erbay ŞİRİN, 1907 ÜniFeb Bahçeşehir Üyesi Öğrenciler, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler ile Tolga KONAN’ın ailesi katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Okul Müdürü Halim Pehlivan'ın günün anlamına binaen yaptığı konuşmasıyla devam etti.

Kütüphanenin açılmasında emeği geçen Tolga KONAN’ın babası İbrahim KONAN’a, Bahçeşehir Üniversitesi Temsilcisi Erbaş ŞİRİN’e, 1907 Üni Feb Bahçeşehir Üniversitesi adına Kazım BALSARI'ya Protokol tarafından plaket takdim edilerek kütüphanenin kurulumunu yapan Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerine belgeleri verildi. Tolga KONAN’ın ailesi ve yetkililer tarafından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Kaymakam Coşkun ÖZTÜRK, 'geçen yıl kaybettiğimiz Tolga KONAN'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Bu güzel kütüphane vesilesiyle genç yaşta aramızdan ayrılan Tolga KONAN evladımızın isminin öğrencilerimizin gönlünde hep yeri olacağını ve kendisine rahmet dileklerini ileteceklerini' söyledi.

Öztürk 'Bahçeşehir Üniversitesinden ilçemize kadar gelip böyle güzel bir kütüphanenin kazandırılmasında emeği geçen üniversite yetkililerine ve kaybettikleri arkadaşlarını unutmayarak onun anısına yapılan bu kütüphanenin kurulumunu gerçekleştiren Bahçeşehir Üniversitesinin değerli öğrencilerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI