Pazarlı hemşehrimiz Ekşioğlu'na yeni görev

Tüm Eğitimciler ve Eğitim Müfettişleri Sendikası Genel Kurulunda Rize Pazarlı Maarif Müfettişi Cengiz Ekşioğlu Genel Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.

YÖREDEN HABER 20.04.2014 09:03:38 167 3
Pazarlı hemşehrimiz Ekşioğlu
TEM-SEN’in, Türkiye’nin 81 ilinden gelen delegelerin katılımı ile Başkent Öğretmenler evinde yapılan genel kuruluna çok sayıda davetli katıldı.

Tem-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun yaptığı görev dağılımında Genel Başkanlığa Nermin Taşçıoğlu, Genel sekreterliğe Cengiz Ekşioğlu ve Genel Muhasipliğe de Yusuf Ziya Acun getirildi.
eks1.jpg

Cengiz Ekşioğlu Mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada “TEM-SEN; müfettiş arkadaşlarımızın mesleki kariyerlerini dolayısıyla kendi varlığını koruma ve savunma duygusundan doğmuş, gücünü haklılığından alan bir kuruluştur. 1992 yılından bu yana ilke ve amaçlarından taviz vermeden meslektaşları arasında hangi şart ve durumda olursa olsun ayrım yapmadan yoluna devam etmektedir. Mesleğimiz ve mensupları ile ilgili son gelişmeler; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamızı daha çok zorunlu kılmaktadır. Bakanlığımız mensuplarının imrenerek baktığı dayanışma duygularımızı güçlendirerek devam ettirmek sorunlarımızın çözümünde bize güç katacaktır. Bu itibarla; bütün meslektaşlarımızın farklı düşüncelerini zenginlik sayıyor, bize güç vereceğine katkı sağlayacağına inanıyoruz. TEM-SEN de birlik içinde güçlenerek devam etmek zorunda olduğumuzu belirtiyor, meslektaşlarımızın bu bilinçle hareket edeceğine inanıyoruz. Oluşan yeni yönetime güvenmenizi, sorunlarımızın çözümünde var gücümüzle çalışacağımıza inanmanızı istiyoruz.” dedi.
eks2.20140420015945.jpg 

Anahtar Kelimeler:
Dursun GÜNEŞ
20.04.2014 20:43:43
Çok isabetli bir tercih.Cengiz bey mesleğinde başarılı bir eğitimci Beklentim bakanlık bünyesinde iyi bir görev alması

ZİYA ÜSTBAŞ PAZAR MHP İLÇE BAŞKANI
21.04.2014 10:10:34
allah yar ve yardimciniz olsun başarilar.

Elmas Kutlu
25.04.2014 09:57:04
yeni görevinde başarılar diliyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI