Pazarlı Gençlerden anlamlı 15 Temmuz etkinliği

Pazarlı gençler 15 Temmuz üzerinde 4 yıl geçmesine rağmen Pazarlı Şehit Erhan Dural, Murat Naiboğlu ve tüm şehitleri unutmadı

YÖREDEN HABER 17.07.2020 09:56:12 86 0
Pazarlı Gençlerden anlamlı 15 Temmuz etkinliği

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazarlı gençler 15 Temmuz üzerinde 4 yıl geçmesine rağmen Pazarlı Şehit Erhan Dural, Murat Naiboğlu ve tüm şehitleri unutmadı

Pazar Gençlik Merkezi öncülüğünde yapılan ve Pazar Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin de katıldığı program Pazar Gençlik Merkezinde yapıldı, programa İlçe Gençlik Müdürü Halil Kaya ve gençler büyük ilgi gösterdi.

Pazar Suçatı Köyü Sofular Mahallesi Camii imam hatibi Abdulsamet Seymen ve Pazar gençlik merkezi genç gönüllülerinden Cevahir Topaloğlu, tarafından başta Pazarlı 15 Temmuz şehidi Erhan Dural, Murat Naiboğlu ve Tüm şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerif okundu. Dualar edildi.

Programda oldukça duygulu anlar yaşandı.

15 Temmuz şehidi Pazarlı Erhan Dural için hazırlanan SİNEVİZYON görüntüleri izlenirken katılımcılar tarafından duygu dolu anlar yaşandı.

Pazar Gençlik Merkezinde akademi ve kulüp çalışmalarına katılan gönüllü gençlerin gerçekleştirdiği programa çok sayıda lise ve Üniversite öğrencisi katıldı.

Pazar ilçe gençlik ve spor müdürü Halil Kaya, katılımcı gençlere teşekkür ederek, Pazar Gençlik Merkezi olarak bu tür etkinliklere devam edeceğini söyledi, Kaya, Gençlik Merkezlerinin gençlerimizin kendilerini geliştirdiği önemli merkezler olduğunu dile getirdi.

Müdür Halil Kaya, gençlik merkezlerine katılan öğrenci sayılarının her geçen gün arttığını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı