Pazarlı Fotoğraf Sanatçısı Tavlı İzmir’de bölgemizi tanıttı

Pazarlı Fotoğraf Sanatçısı Tavlı İzmir’de bölgemizi tanıttı

YÖREDEN HABER 22.05.2018 10:53:52 110 0
Pazarlı Fotoğraf Sanatçısı Tavlı İzmir’de bölgemizi tanıttı

Haber;Kaçkar53.com

Uzun yıllar Rize’nin Pazar ilçesinde amatör fotoğraf sanatı ile bölge tanıtımına gönüllü destek veren Engin Tavlı İzmir Karşıyaka’da birçok ünlü Fotoğraf sanatçısının da hazır bulunduğu EFSA(Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneğinde) sunum yaptı.

Yaklaşık 1 saat Karadeniz Bölgesinden Trabzon-Artvin arasında kendisi tarafından 4 mevsim manzara, Portre ve Makro çe ekimlerden oluşan Sunum izleyenlerce çok beğenildi.

Tavlı” Uzun yıllar Fotoğraf çekiyorum. Samsun-Erzurum başta olmak üzere hemen hemen tüm ülkemizi gezerek o yörelerin tarihi yerlerini fotoğraflıyorum. İzmir’den gelen teklif üzerine Trabzon- Erzurum illeri başta olmak üzere ve özellikle Rize bölgesinde çekmiş olduğum Fotoğraflarımın 1 saate yakın sunumunu yaptım. İlgi ile izlendi. Hatta bölgeye gelmek için rezervasyon bile yaptırdılar. Biz yöremizin gönüllü turizm rehberliği yapıyoruz. Bana yöremizi tanıtım fırsatı veren Derneğe ve bu dernekte görev alan Rizeli ünlü Fotoğraf sanatçısı Yunus Koç’a, Pazarlı Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Karahan’a da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI