Pazar,Hemşin ve Çamlıhemşin'de değerlendirme yapıldı

Hemşin, Pazar ve Çamlıhemşin ilçelerinde yapılan çalışmaları inceleyen Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl, İlçe şantiyelerimizi ziyaret ederek buralarda değerlendirme toplantıları yaptı

YÖREDEN HABER 9.12.2014 17:29:17 251 0
Pazar,Hemşin ve Çamlıhemşin
Hemşin, Pazar ve Çamlıhemşin ilçelerinde yapılan çalışmaları inceleyen Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl, İlçe şantiyelerimizi ziyaret ederek buralarda değerlendirme toplantıları yaptı.
Yapılan değerlendirme toplantılarına Kaymakamlar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürleri ile şantiye personeli katıldı.

İlimize özgü ekonomik çözümler üretmeliyiz.
Hizmetlerin daha verimli ve etkin bir şekilde sunulması için herkesin sorumluluk içinde hareket etmesinin önemine değinen Aygöl, “Ortak hedeflerin tespit edilmesi ve bu hedeflere doğru bir yol haritasının belirlenebilmesi için zemin oluşturulacağını düşündüğüm bu toplantıların İlçelerimizin gelecek vizyonunun oluşumuna önemli katkılar sağlayacaktır. Kaymakamlıklarımız, Köylere Hizmet Götürme Birliklerimiz, belediyelerimizle yan yana gelerek ilçe sorunlarımıza çözüm üretilmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanarak bir çalışma takviminin oluşturulması, ihtiyaçların tespit edilerek ilimize özgü ekonomik çözümler üretmeliyiz. İlçelerimizde yürütülmekte olan ve planlama aşamasında bulunan projelerin çalışmaların konuşulması, tartışılmasının farkındalığı ve sahip çıkma hissiyatını artıracaktır.” dedi.
Hizmetlerin ve çalışmaların süreklilik arz etmesi için birlikte hareket etmenin gerekliliğini vurgulayan kaymakamlarımız, Özel İdarenin yereldeki birincil paydaşı olarak yeniden yapılandırılma ve kurumsallaşma noktasında bir farkındalık olduğunu belirttiler. Kaymakamlarımız “Yerelin taleplerine can kulağıyla dikkat çekilmesi, Rize’mizin on bir ilçesine eşit algısıyla yaklaşılıyor olması bizleri gelecek açısından mutlu ediyor.” değerlendirmesinde bulundular.






 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI