Pazar’da,bayram temizliği başladı.

Rize-Pazar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi İnsanların en yoğun olarak bulunduğu Demokrasi meydanında, cadde, sokak, kaldırımları tazyikli suyla yıkadı.

YÖREDEN HABER 12.05.2021 10:42:40 16 0
Pazar’da,bayram temizliği başladı.

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Rize-Pazar Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi İnsanların en yoğun olarak bulunduğu Demokrasi meydanında, cadde, sokak, kaldırımları tazyikli suyla yıkadı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı temizlik personel tarafından, koronavirüs önlemleri kapsamında uygulanmaya başlanan 17 günlük tam kapanma sürecini fırsata dönüştürerek Ramazan son haftalarında başlayıp, bugün arife günü de yoğunluk kazanan Bayramı öncesi temizlik, ilçe genelindeki meydan, cadde ve kaldırımlarda yıkama çalışması ile devam etti.

Ekipler, demokrasi meydanı, ilçenin caddeleri ile kaldırımları, köpüklü suyla temizlendikten sonra tazyikli suyla yıkandı.

Ayrıca Demokrasi meydanında Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından “YASAL UYARI” afişi asıldı.

Afişte, 5199 sayılı kanun gereğince sokakta yaşayan hayvanların sadece aşılama, kısırlaştırma ve tedavi maksadıyla yaşadıkları bölgeden alınarak sonrasında aynı bölgeye tekrar bırakılması “YASAL ZORUNLULUKTUR” yazısı yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı