Pazar'da yılsonu etkinlikleri kutlanıyor

Yıl sonu mezuniyet etkinlikleri hızla devam ediyor.Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde tören yapıldı.Okul korosunun seslendirdiği parçalar izleyenler tarafından ilgi ile takip edildi.

YÖREDEN HABER 11.06.2014 13:51:54 13 0
Pazar
Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçede bulunan okulların müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul birincisi 12/D sınıf öğrencisi Devrim BEKİROĞLU’na mezuniyet belgesini takdim eden Kaymakam Selçuk ASLAN tüm mezunları ve ailelerini tebrik ederek öğrencilere girecekleri üniversite giriş sınavlarında ve yaşamın devamında başarılar dileyerek öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür etti.

Okul ikincisi 12/B sınıf öğrencisi Merve KILIÇ’ a İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, okul üçüncüsü 12/C sınıfı öğrencisi Ayşe AYGÜNEŞ’e de İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Besim ACAR tarafından mezuniyet belgeleri takdim edilmesinin ardından tüm öğrenciler protokolden ve okulda görev yapan öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldılar.

Kep atma töreninin ardından pilav ikramı ve okul korosunun seslendirdiği parçalar ve ardından tulum eşliğinde horonla tören devam etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI