Pazar'da Yangın

Pazar Bağkur bloklarındaki apartman dairesinde çıkan yangın korkuttu. Yangın merdiveni bulunmayan binadan itfaiye bayan ve çocukları böyle tahliye etti:

YÖREDEN HABER 15.04.2016 20:36:47 17 1
Pazar
Haber; RAMAZAN YILDIRIM - CENGİZ YILDIRIM-
Fotoğraflar , Mehmet Beyazgül

Pazar'da Ali Rıza Ayarcı'nın kaldığı Bağkur 4. Blok 2. katta elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, korku dolu anlar yaşattı.

Pazar belediyesi ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalede bulunduğu yangında, binanın yangın merdiveni olmadığı için zor anlar yaşandı.

Pazar Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle binadaki kadın ve çocuklar, dumandan etkilenmemesi için itfaiyenin uzattığı merdivenden tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre Pazar Mahallesi Bağkur 4. Blok 2. Katta Ali Rıza Ayarcı’nın kaldığı apartman dairesinde saat 16.00 sıralarında çıkan dumanlar üzerine itfaiyeye haber verildi.

Evdekilerin komşuya gittiği ve dairede kimsenin olmadığı saatlerde başlayan ve sebebi henüz tespit edilemeyen yangında apartmanı duman sararken büyük panik yaşandı. 

Görevliler vatandaşları tahliye ederek büyük hasar gören bina da yanıgın söndürdüler.

Ardından Mahalle gençleri İtfaiye görevlilerinin çalışmaları bitiminde resim çektirerek memnuniyetlerini dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler:
ha.mza
15.04.2016 21:09:25
Neyseki yarali filsn yok yNgin merdiveniyaptirib

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI