Pazar’da vatandaşlar yasaklara ve uyarılara tam riayet etti.

65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları yasaklandı.

YÖREDEN HABER 25.03.2020 14:18:44 28 0
Pazar’da vatandaşlar yasaklara ve uyarılara tam riayet etti.

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-65 yaş ve üstü, ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları corona virüsü önlemleri sebebiyle yasaklandı.

Rize’nin Pazar ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında park ve meydanlardaki banklar geçici bir süreliğine belediye ekipleri tarafından oturulmayacak şekilde bant çekilerek kapatıldı. Pazar Belediyesi ekipleri, kentin çeşitli noktalarındaki meydan, park ve bahçelerde bulunan ve meydanda bulunan ve bankalarda oturan vatandaşları da uyaran belediye ekipleri, salgına karşı evden çıkmamalarını söyledi, sosyal mesafeyi korumalarını istedi. Belediye görevlisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, 'Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları park ve meydanlardaki banklara oturmayı bir sürelik erteliyoruz. Halkımızdan isteğimiz evlerinde kalmalarıdır.' dedi.

Yasaklara ilk gün kısman uyulurken 25.03.2020 Çarşamba günü itibarıyla Pazarlı vatandaşların tam olarak riayet ettikleri görüldü. Emniyet, Jandarma ve Belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu evlerinde oturmayı tercih eden vatandaşlarımızın, daha önce yoğun olarak bulunduğu Demokrasi meydanı ve Park ve caddeler ilginç görüntülere yerini bıraktı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı