Pazar’da Trafik Haftasında Uygulama yapıldı.

Pazar’da Trafik Haftasında Uygulama yapıldı.

YÖREDEN HABER 8.05.2019 11:28:17 24 0
Pazar’da Trafik Haftasında Uygulama yapıldı.

Ali Akyıldız

PAZAR-Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların eğitimindeki önemi vurgulamak, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını arttırmak amacıyla, her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, bu günü takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak değerlendirilmektedir.

Bu kapsamda, 05–11 Mayıs 2018 tarihleri arasında ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Bu Kapsamda Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafında Demokrasi Meydanında uygulamalı etkinlik düzenlendi.

Taksi Durağında Şoförlere bilgiler veren Trafik Polisleri, daha sonra genel uygulama yaptılar. Vatandaşlar yapılan etkinlik için memnuniyetini dile getirdiler.

HAFTA MÜNASEBETİYLE

Kamuoyunun trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının arttırılması, trafik kazalarının azaltılması ve trafik sorununa dikkat çekilmesi amacıyla Ülke genelinde çeşitli etkinlikler yapılıyor.

Bu hafta dolaysıyla Ülke genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda Karayolu trafik güvenliği konusunda öğrencilere yönelik eğitim faaliyetleri düzenleniyor.

İl-İlçe merkezlerinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, trafik stantları kurularak trafik güvenliği ile ilgili mesajların yer aldığı promosyon ürünlerinin dağıtılması sağlanıyor.

Trafik Haftası içerisinde etkinlik ile ilgili camilerimizde trafik güvenliği ile ilgili vaazların verilmesi için il-ilçe müftülükleriyle gerekli görüşmeler yapılıyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI