Pazar’da tören

Tören, konuşmanın ardından Kaymakam Aslan, beraberinde Garnizon Komutanı Çelik ve Belediye Başkanı Basa ile birlikte Pazar Askeri Gazinosu’nda tebriklerin kabulü ile sona erdi.

YÖREDEN HABER 30.08.2016 12:58:52 375 0
 Pazar’da tören
Naci Güven
30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin iptal edilmesi nedeniyle Pazar’da da sade bir törenle kutlandı. 

Pazar Demokrasi Meydanı’nda (Belediye Meydan Parkı) gerçekleştirilen tören, Atatürk Anıtı'na Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın ardından siyasi partiler ile şoförler odasının çelenk sunması, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve göndere bayrak çekilmesi ile başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cabir Aydemir yaptı. Aydemir, konuşmada, “Tarih boyunca, hür ve bağımsız bir şekilde varlığını devam ettiren Türk Milleti, asla bu durumu kabul etmemiş, Büyük Önder Atatürk’ün önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesini yüz binlerce şehit vererek kazanmasını bilmiştir.” dedi.

Hava Muhabere Astsubay Üstçavuş Ömür Söğüt tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramıyla ilgili şiir okundu.

Kutlama töreni Kaymakam Aslan, beraberinde Garnizon Komutanı Çelik ve Belediye Başkanı Basa ile birlikte Pazar Askeri Gazinosu’nda tebriklerin kabulü ile sona erdi.






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI