Pazar’da Tarımsal Kalkınma Koop. 2. Marketini Açtı

Pazar’da Tarımsal Kalkınma Koop. 2. Marketini Açtı

YÖREDEN HABER 21.12.2017 16:12:23 41 1
Pazar’da Tarımsal Kalkınma Koop. 2. Marketini Açtı

Haber ; Naci Güven

Pazar’da 53/8 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi gıda işinde ikinci işletmesini hizmete açtı.

Kooperatifin un deposu reyonu tadilat yapılarak 2 katlı market olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü karşısında hizmet vermeye başladı.

Düzenlenen törenle hizmete giren yeni Kooperatif Market Şubesi’nin açılışına Kaymakam Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kooperatif Başkanı Hikmet Hatırnaz, başkan yardımcısı Metin Posta, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kooperatif üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Basa, açılış öncesi yaptığı konuşmada, “İş yeriniz ilçemize hayırlı olsun” diyerek bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu. Basa, “Kooperatifin gıda sektöründe hizmete giren yeni işyerinin hem istihdam sağlaması, hem de ekonomiye katkı sağlaması açısından oldukça önemli. İlçemize de hareket kazandıracağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Açılışta konuşan Kooperatif Başkanı Hatırnaz, tüketiciyi de korumaya yönelik projeleriyle halka ucuz ve kaliteli gıda sunmak için yeni şube açtıklarını belirterek, “Gönül isterdi ki üretime sokacak bize dışarıdan para getirecek daha değişik yatırımları yapmak. Bu bir ilkti, dışarıdan içeriye para getirecek yatırımları yapacağız bundan hiç kimsenin kaygısı olmasın. Çünkü bizim buna ihtiyacımız var. Bölgemizdeki en büyük eksiklik üretimdeki noksanlıktır. Çay sektöründen başka üretim yoktur. Olmadığı içinde sokağa indiğin zaman insanlarımız ve gençlerimizde bol bir şekilde işsizlik oranı var. Bunun için yapmamız gereken şey bu hizmet sektörünün dışında üretime yönelik etkenleri harekete geçirmemiz gerekiyor. Bunu hep beraber yapacağız. Ben çaba göstereceğim, siz de hiç olmazsa duygusal desteğinizi esirgemeyin, ben rehber olacağım sizde desteğinizi esirgemeyin. İyi şeyleri beraber yapacağız. Açılışımız hayırlı olsun. Her zaman üyelerimizin yanındayız.” dedi.

Kaymakam Öztürk ise yaptığı konuşmada, böyle bir marketin açılışının Pazar ekonomisine katkısı olacağını ifade ederek, kooperatifimize böyle bir iş yeri açtığı için teşekkür ederiz. Bu gelişmelerin her zaman arkasındayız ve destekçisiyiz.” İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Ergün Aykanat
21.12.2017 20:20:26
öncelikle hayırlı uğurlu olsun.bu açılışta adnan akkaya ve ekibine teşekkür etmek gereği düşünülmemiş.oysa nisanın 30 unda seçilip 6 ay içinde market açacaksın.adnan akkaya ve ekibinin biriktirdiğini kullanıp hiç teşekkür etmeyeceksin.yayınlanırmı bilmem ama şu bütün kamuoyu tarafından iyi bilinsisinki tüm emekler pazar halkı ve pazar tarımsal kalkınma koopğeratifi ortakları için cansiperane bir şekilde mücadele ile bu günlere zemin hazırlanmıştır.bir teşekkürü adnan akkaya ve ekibine esirgemek çok üzücüdür.sormazlarmi nerden buldunda hemenceci̇k yaptin?.sormazlarmi bi̇r teşekkürü çokmu? gördün.adnan akkaya düğün salonunu yaptığı zaman ben sadece sabri̇ şen'i̇n biraktiği güç i̇le bu hi̇zmeti̇ yaptim di̇yerek teşekkürün en büyüğünü yapmiştir.gerçekde öyleydi̇ bi̇ri̇ki̇m yaopilmiş ve birakilmişti.yi̇ne ayni bi̇ri̇kti̇ri̇ldi̇ ve birakildi hem adnan akkaya ve eki̇bi̇ni̇n hemde tüm çalişanlarin kendi̇ çapinda katkilariyla oluşturulan bi̇ri̇ki̇mi̇n eseri̇ marketi̇mi̇z hayirli olsun.kamuya!!.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı