PAZAR'DA TAHLİYE HORONLA KUTLANDI

CHP İLÇE BAŞKANI BANKO'İKİ BAYRAMI YAŞIYORUZ'

YÖREDEN HABER 5.08.2013 18:06:06 70 2
PAZAR







Pazar'da Haberal’ın tahliye sevinci

İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu sanıklarından CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın tahliye haberi Pazar’da sevenleri tarafından sevinç ve coşkuyla karşılandı.

Pazar

Haberal, 17 Nisan 2009'dan bu yana cezaevindeydi. Haberal, tutuklu bulunduğu süre gözönünde bulunduralarak tahliye edildi.

Pazar’a bağlı Subaşı köyü nüfusuna kayıtlı olan Haberal’ın tahliye haberini duyan sevenleri ile köylü vatandaşları ve CHP Pazar İlçe Başkanı Hasan Banko, Pazar Meydan Parkı’nda tulum eşliğinde horon oynayarak sevinçlerini kutladılar.

CHP İlçe Başkanı Banko horonun bitimde AA muhabirine yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:
“Pazar’ın gülü Dünyanın bülbülü misali Milletvekilimiz Mehmet Haberal’ın tahliyesini çok erken beklerken biraz gecikmeli olsa bile tahliye edilmesinde ilçemiz çok sevinç içerisindedir. Onun biran önce Pazar’a gelmesini bekliyoruz. Onu meydanda ayaklara kaldırmak için dört gözle bekliyoruz. O kadar heyecanlıyım ki anlatmak istediklerimi anlatamıyorum. Şu insanları gördükçe heyecanım daha da arttı. Diğer milletvekillerinde yargıdan biran evvel tahliye karalarının verilmesini bekliyorum. Ramazan Bayramı ile birlikte milletvekilimizin aramıza dönmesiyle iki bayram kutlamış olacağız.”


VİDEO EKLENECEK 

Anahtar Kelimeler:
baytuğ
5.08.2013 18:12:18
bir avuç ....

haçapitli,
5.08.2013 18:52:31
bir avuç ne gerisini de getir yarım bırakma

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI