Pazar'da Sergi üzüntülerle açıldı.

Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce Özel Karadaneniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde açılan resim ve el beceri kursu üst üste yaşanan acı olaylar gölgesinde üzüntü ile açıldı

YÖREDEN HABER 13.10.2014 14:28:24 88 0
Pazar
Pazar'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Özel Karadeniz Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde açılan resim ve el becerileri kursunun sergi ve belge töreni düzenlendi.

 Törene Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil ÇAKIROĞLU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan ATAMAN katıldı.

 Öğrencilere başarı belgelerini Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN verdi. 

Belge töreninde hazırda bulunanlara hitap eden Kaymakam ASLAN; “Güne peş peşe aldığımız acı haberlerin ağırlığıyla başlıyoruz. Maalesef helikopter ve otobüs kazalarında 4 askerimiz 3 polisimiz şehit oldular. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Millet olmak acıyı ve kıvancı paylaşmakla olmaktadır. Acımız yanında hayat akmaya devam ediyor. Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde kalmakta olan özel kursiyerlerimize açılan kurs nedeniyle usta öğreticilerimize, Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize ve kuruma teşekkür ederken benzeri faaliyetlerin artarak devamını dilerim” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI