Pazar’da Sabahçılar erken iş başı yapıyor

Rize’nin Pazar İlçesinde hafta sonu tatili diyerek yatanların dışında bir de yatmayanlar var.Bunlar sabah erkenden yapılması gereken işlerin plan ve programı için iş başına koşuyorlar.

YÖREDEN HABER 13.09.2014 10:32:55 128 0
Pazar’da Sabahçılar erken iş başı yapıyor
PAZAR(Kaçkar53.com)
Pazar ilçesinde akşamdan başlayan çalışmaların bir kısmı sabaha kadar devam ederken,diğer bir kısım vatandaşlar ise erkenden iş başı yapıyorlar.Bunları sıralamak elbette çok zor.İşte onlardan bazıları

GAZETE DAĞITICISI
Hasan Eyüboğlu 15 senedir.Sabah uykusuna hasret.Sabah 05 de başlayan koşuşturma 2 saat içinde bitmek zorunda.Çünkü,Hasan Eyüboğlu gazete dağıtımını yaptıktan sonra kendi işe dönecek.




İNŞAAT USTALARI
Pazar son yıllarda inşaat alanında büyük atılımlar yaptı.Projeye dayalı modern binalar yapılmaya başladı.Bu binaların dış cephe kaplamaları ise her geçen gün teknoloji ile birlikte gelişiyor.Pazar İlçesinde bu işi ilk olarak başlatan Hakkı Koşar’da sabahın erken saatinde ekibi ile birlikte başlayacak olduğu son iş programı için  iş başında.Koşar İlçede yaptığı çalışmalar dolaysıyla hem şahsi,hem de işi olarak kendini kanıtlamış bir usta olarak görevinin başında.
FIRINCI
Fırıncıların mesaisi bitmez.Bunlar vardiya usulü 24 saat vatandaşa ekmek yetiştirmek için bu yaz gününde sıcak fırının karşısında ter döküyorlar.

Yeni Ulus Ekmek Fabrikası İşletmecisi Köksal Hazır’da ekibi ile birlikte görevinin başında Hazır’Fırıncılık mesleği bize babadan miras kaldı.

İşimizi severek yapıyoruz.Öncelikle bu işte hijyen çok önemlidir.Biz işletme olarak buna çok dikkat ediyoruz.24 saat Pazar ilçesine vatandaşlara kaliteli ekmek satıyoruz.

Var olan şikayetleri ise memnuniyetle karşılayarak kendimizi yeniliyoruz”dedi.

SİMİTÇİ
Pazar simit'i markalaşmış durumdadır.Üç adet simit üreticisi var.

Bunlardan biri de EMMİOĞLU adıyla kurulan işletmedir.İşletmede görev yapan ustalar işlerini oldukça severek yapıyorlar.

Yaz ayında talep çok olduğundan fazla mesai yapıp oldukça yoruluyorlar.Sabah ve gece çalışması için  
vardiyalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. 





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI