Pazar'da Ramazan Karşılama Programı yapıldı.

Ramazan ayına girilirken Pazar Müftülüğü İlahi Korosu tarafından, Pazar Meydan Parkında program düzenlendi.

YÖREDEN HABER 4.06.2016 22:14:25 86 0
Pazar
Mücahid UZUN
Yağışlı havaya rağmen programı ertelemeyen ve kurulan platformdan açık alandaki az sayıdaki izleyiciye programın sunumunu gerçekleştiren Pazar Müftülüğü İlahi grubu, birbirinden güzel ilahi ve şiirlerle Ramazan’a merhaba dediler. 

Programa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,Pazar İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney ve vatandaşlar katıldı.Yatısı ezanına kadar süren program zaman zaman yağmura rağmen devam etti.

Program İlahi grubu sunucusu Mustafa Bölükbaş'ın selamlama konuşması ile başladı Bölükbaş ' Rahmet ayında,rahmet yağışı altında icra etmekte olduğumuz 'Ramazan'a merhaba' programına yağmur'a rağmen iştirak eden Belediye başkanımız Ahmet Basa'ya ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum' dedi.

Ardından Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney, yağmura rağmen ilahi grubunun medeni cesaret gösterip programı ertelemediğini ve bu anlamda takdiri hak ettiklerini ifade ederek, “Benim görevim gereği Pazar'daki ilk Ramazan ayım olacak. Yeter ki bu aşk ve şevk ile çalışalım, Pazar halkı istesin, bizler daha özel, güzel programlarla Ramazan ayına renk katmaya çalışırız” dedi.

Düzgüney ' Ramazan ayı boyunca İlçemizde Camilerimizde Öğle namazından sonra mukabeleler okunacak.Terhavi namazlarından önce vaaz-ı nasihatler yapılacaktır.Bünyemizde bulunan camilerimiz ve cemaatlerimiz ziyaret edilecek.Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşatmaya çalışacağız' diyerek sözlerini tamamladı.

Program yatsı ezanının okunmasının ardından, Ramazan duasıyla sona erdi.









Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI