Pazar’da Kutlama Programı

2021-22 Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası Kutlamaları Pazar’da başladı.

YÖREDEN HABER 15.09.2021 09:16:19 89 0
Pazar’da Kutlama Programı
2021-22 Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası Kutlamaları Pazar’da başladı.
Pazar Demokrasi Meydanında 09.00 de başlayan kutlama programı Atatürk Anıtına çelenk koyma işlemi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunup Türk Bayrağının göndere çekilmesinden sonra meydandaki kutlama programı sona erdi.
Pazar Demokrasi Meydanında Saat 09.00 da başlayan ve Saat 10.00 da ardından Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda devam eden Program şu şekilde gerçekleşti.
DEMOKRASİ MEYDANI
Demokrasi Meydanında Çelenk sunucusu, A.Mesut İlkokulu Öğretmeni Şerife Akkurt ve Tören Sunucusu A.Mesut Yılmaz İlkokulu Öğretmeni Özlem Canca ’nın sunumlarıyla başlayan kutlama Merkezde bulunan Temel Eğitim, Ortaöğretim Okulu, Kurum Müdürleri ve Öğretmenlerden oluşan heyetle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenk sunma programı yapıldı.
Belirli okullardan seçilen 10’ar kişilik öğrenci grupları ve öğretmenler bayrak flamalarıyla kutlama programına katıldılar.
Banttan İstiklal Marşının okunmasının ardından, Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Erdinç Yangın, törene komutanlık yaptı.
AHMET MESUT YILMAZ İLKOKULU
Öğretmen Şerife Akkurt tarafından günün anlam ve önemine ait konuşmadan sonra, öğrenci Öykü Kantar konuşması, Berra Albaş ve Zeren Şişmanların Şiir okuması ile devam eden kutlama “Hoş geldin Çiçeği”, ana sınıfa başlayacak 6 öğrenciye takdim edildi. Oratorya gösterisi, sınıf ziyaretleri ile kutlama sona erdi.
Törenlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük,Daire amirleri,STK temsilcileri,Siyasi Parti Temsilcileri,Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı