Pazar'da Günaydın ve Tonyalı yolları betonlandı

Pazar Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçe mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, Zafer Mahallesi’nde devam ediyor.

YÖREDEN HABER 11.03.2016 19:56:26 61 1
Pazar
Naci Güven
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Basa, yapılan betonlama çalışması ile alanda yolların eski ve çamurlu görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesini amaçladıklarını söyledi.


Zafer Mahallesi Günaydın ve Tonyalı mevkisinde yol betonlama çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Basa, “Bu mahallemiz de şu ana kadar 400 metre toplamda 700 metre yol betonlama çalışması yapacağız. Tahminim iki gün içinde betonlama işini tamamlamış olacağız. Bu çalışmalarda yol düzeltme işlerinde bize yardımcı olan mahalle sakinlerine teşekkür ederim. Bu imalatın belediyemize olan maliyeti ise 80 bin lira tutarındadır. Bu arada İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmaları devam ettirilecek” dedi.

Yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini belirten mahalle sakinlerinden Hasan Eyüboğlu, Başkan Basa’ya ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Anahtar Kelimeler:
memişali kaynamaz
13.03.2016 12:14:16
tonyalıya ne lazım yok iyi tüfek verun elıne vurdı vurdı vuruldı pisi pisine öldı vay ecelinden gidenın halıne

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI