Pazar'da fırınlar geçer not aldı.

Pazar Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla ilçede bulunan fırınlara sıkı denetim uyguluyor

YÖREDEN HABER 1.07.2014 18:14:38 27 0
Pazar
Belediye, Ramazan ayı nedeniyle ekmek ve pide fırınlarını denetledi. Belediye Başkan yardımcısı Enver Ergenç ve Zabıta amiri Turgut Göral ile zabıta memurlarının da katıldığı denetimlerde, hijyen, hijyen eğitim sertifikası ve ekmek gramajları ile ilgili incelemelerde bulunuldu. Ergenç, kurallarla uyan esnafa teşekkür ederken, eksiklikler konusunda da uyarılarda bulundu.

Pazar Belediyesi olarak halkın sağlığına büyük önem verdiklerini ifade eden Ergenç, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile ilçe genelinde imalat ve satış yapan fırınları denetliyoruz. Özellikle bu ayda halkın en çok tercih ettiği pide ve ekmek imalatı yapan fırınların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda imalat yapmalarına dikkat ediliyor.

Amacımız, İş yerinin temizliği çalışan insanların üniformalı başlarında kasketlerinin olması çalışan insanların temizliği hijyeniği kullanılan malzemelerin gıda güvenliğine uygun olması son kullanma tarihi geçmiş malzemelerin kullanılmaması, müşterinin de elini değdirmeden ekmeği alacak bir ortam sağlamak”
diye konuştu.

Denetimlerin periyodik aralıklarla sürdürüleceğini belirten Ergenç, önemli bir gıda maddesi olan ekmeğin sağlıklı ortamlarda üretiliyor olmasına azami özen gösterdiklerini söyledi.
 







Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI