Pazar’da Esnaflarla toplantı yapıldı

Pazar’da Esnaflarla toplantı yapıldı

YÖREDEN HABER 6.09.2019 15:36:40 454 1
Pazar’da Esnaflarla toplantı yapıldı

Ali Akyıldız

PAZAR-Pazar Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçede faaliyet gösteren STK’larında katıldığı “Pazar ve Sorunları” toplantısı yapıldı.

Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ve Ticaret Odası Başkanı Neşet Çakır’ın konu ile ilgili açıklamalarından sonra karşılıklı istişare şeklinde geçen toplantının sık sık yapılacağına karar verildi.

Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplanda katılımın yeterli seviyede olmadığını açıklayan Başkan Yardımcısı Dursun Güneş “ umarım bir sonraki toplantıya daha fazla ilgi olur” dedi.

Başkan Basa” Daha önce yapmayı planladığımız Esnafla toplantımızı bazı nedenlerden dolayı bugün yapıyoruz. Seçimlerden sonra 2019 yılının ilk toplantısını yaptık. Bundan sonra sizin fikirlerinizi alarak neler yapacağımıza dair planları birlikte yapacağız. Bu toplantıları devam ettireceğiz. Katılan esnaflarımıza ve STK’lara teşekkür ediyorum.

Ticaret Odası Başkanı Çakır “ Pazar’ın diğer ilçelerden daha öne geçmesi için neler yapmalıyız? Bu ve buna benzer konuları görüşmek üzere toplandık. Tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

Esnafların görüşleri ve soruları dinlendi. Gerekli cevaplar verildi. İleride tekrar toplanılması kararı alındı.


Anahtar Kelimeler:
Pazar mahallesınden Temel ğarğarın
7.09.2019 08:54:09
Sayın Belediye Başkanım, Bel. Baş. Yar ve Bel. Mec. Üyeleri, Belediyenin rutin işleri vardır, Yol alt yapı, Temizlik ve Zabıta hizmetleri. vs. Sız bunları bir hakkın yaparsınız ve ondan sonrada böyle bir toplantı düzenleyerek dersiniz kı, sayın esnaflar sevgili vatandaşlarım, Bizim göremediğimiz veya düşünemediğimiz başka ne var sızın istediğiniz başka bir hizmet varmı dersiniz. Ama hizmet surenizin 1/10 unu bitirdiniz ancak belediye olarak sadece iki kapıya meşin kaplama yapıldığı başkada bir icraatın olmadığı görünüyor. Sız bu milletle dalgamı geçiyorsunuz. Hangi yüz ila böyle bir toplantı düzenlediniz? Onca sız yaptıklarınızı anlatın da ondan sonra bizim isteklerimize geçelim. VATANDAŞ TEMEL

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI