PAZAR'DA DEVAM EDEN YATIRIMLAR DENETLENİYOR

Pazar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilen Bucak, Akbucak, Ortayol, köyleri yol betonlama işi, Hisarlı köyü Hava Radar komutanlığı sıcak asfalt yenileme işi ve Irmak köyü afet duvarı işlevini Kaymakam S

YÖREDEN HABER 21.11.2014 22:33:46 151 1
PAZAR
Denetim ziyaretlerinde Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İl özel idaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis H.Görkem KANTOĞLU, KHGB Müdürü Ömer HOCAOĞLU ve ilgili köylerin muhtarları ve vatandaşlar eşlik ettiler. 

Kaymakam Aslan denetimler sırasında vatandaşlarla sohbet etti.

Aslan yaptığı açıklamada 'köylerimizde altyapı hizmetleri konusunda elimizdeki imkanları sonuna kadar siz vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Bazen kaynak ve imkan yetersizliği nedeniyle taleplerin karşılanmasında gecikmeye neden oluyor. Birde gelen taleplerden bir kısmı idareyi hiç ilgilendirmeyen, yasal olarak o konularda bütçe, imkan ayrılmamış, kanun koyucu tarafından idareye görev verilmemiş konular var.Yani tamamen şahsi talepler. Vatandaşlarımıza bu durumu izah ediyoruz. Biraz sabırla ve el ele vererek Pazarımızın pek çok sorununu çözebilmek elimizdedir' dedi. 
 



Anahtar Kelimeler:
murat tas
22.11.2014 21:07:47
Pazar kamakamda is isterim izizim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI