Pazar'da büyük Organizasyon

Anadolu Yıldızlar ligi Hentbol Yarı Final müsabakalarının açılış seremonisi Pazar Spor Salonunda yapıldı

YÖREDEN HABER 14.03.2014 14:35:23 125 0
Pazar
Geleceğin Yıldız Sporcuları Türkiye Şampiyonası İçin Rize'de Anadolu Yıldızlar ligi Hentbol Yarı Final müsabakalarının açılış seremonisi Pazar Spor Salonunda yapıldı.

Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerine sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda ilimizde düzenlenen Anadolu Yıldızlar ligi Hentbol Yarı Final müsabakalarının açılış seremonisi Pazar Spor Salonunda yapıldı.

Seremoniye Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA, Pazar İlçe Müdürü Hasan TEZCAN, Hentbol İl Temsilcisi Fevzi NEBİOĞLU, antrenör ve sporcular katıldı.

Spor Şube Müdürü Cafer KÜÇÜKMUSTAFA katılan illere başarı belgelerini takdim ederek sporcular ve antrenörlerine başarılar diledi. Erkek takımları Pazar Spor Salonunda mücadele verirken kız takımları ise Ardeşen Spor Salonunda müsabakalarına devam edecekler.rizevizyon 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı