Pazar'da Bürokratlar Demokrasi Meydanında birarada

Pazar'a yeni atanan Kaymakam Cevat Çelik ve beraberindekiler vatandaşların pek alışık olmadığı bir görüntü ile Demokrasi Meydanında Çay ocağında çay içerek sohbet ettiler.

YÖREDEN HABER 30.12.2016 21:21:56 644 1
Pazar
Fotoğraflar; Ali Akyıldız
Muğla ili Kavaklıdere ilçesinden Pazar Kaymakamlığı görevine getirilen Cevat Çelik, ilçeye gelerek görevine başladıktan sonra bir yandan kendsine ziyarette bulunanlara iadei ziyaret gerçekleştirirken,diğer yandan pek de alışık olmadığımız uygulamalar başlatı.

 Pazar Demokrasi Meydanında Cuma namzından sonra Pazar Kaymakamı Cevat Çelik,Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,Jandarma Komutanı Gökhan Erer,İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan,İl Genel Meclisi üyesi Rasim Çorbacı ve Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ve Ak Parti Yönetim kurulu üyesi Recep Üst ile birlikte çay ocağından bir süre oturarak bir yandan çay içip diğer yandan vatandaşlar ile sohbet ettiler.

Vatandaşlar Pazar bürokratlarını bir arada görünce kendileriyle sohbet ettiler. ve  'işte biz bu tabloları özlüyoruz' dediler.

Bu ve buna benzer organizasyonların belirli günlerde devam deceği söylendi.


Anahtar Kelimeler:
KANUNİ
31.12.2016 10:58:15
bürokrat kenli̇mesi̇ni̇n anlamina bi̇r bakin. ri̇ca edi̇yoruz. kaçi atama i̇le göreve gelmi̇ş. hangi̇leri̇ devklet kademesi̇nd

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI