Pazar'da bir dizi ziyarette bulundu

Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı Pazar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YÖREDEN HABER 21.11.2014 07:38:33 79 0
Pazar
Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı Pazar’ı ziyaret etti.

Pazar Spor Salonunda badmintoncu sporcuları ziyareti ile başlayan programda Bayan Yazıcı’yı, Kaymakam Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan ile Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Handan Sümer karşıladı.

Sporcuların ziyaretinden sonra A.Mesut Yılmaz İlkokuluna geçen Bayan Yazıcı, okul bahçesinde kendisini karşılayan öğrencilerin ilgisi karşısında onları şefkatle öperek karşılık verdi.

Ardından Kaymakamlık öncülüğünde okul aile birliğince ve öğretmenlerin katkılarıyla yaptırılan Rize’nin ilk Z kütüphanesini gezen Bayan Yazıcı, öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti.

İl genelinde yürütülmekte olan Gönül Elçileri projesi dahilinde Pazar’da gönül elçilerinin maddi manevi destek verdiği Pazar Mahallesinde tek başına yaşayan 95 yaşındaki Dursune Öztürk’ü, Kaymakam Selçuk Aslan’ın eşiyle birlikte ziyaret eden Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, beraberinde getirdiği hediyeleri yaşlı kadına takdim etti.

Ziyaret sonrasında Ahmet Tahtakılıç Ortaokuluna geçen Bayan Yazıcı, burada Rize’de Eğitime Destek Projesi(RENK) kapsamında okullarda düzenli olarak uygulanan okuma saatine katıldı.

Okuma etkinliği sonrasında öğrencilerle de sohbet eden Bayan Yazıcı, sohbet ettiği öğretmenlere, önümüzdeki hafta yapılacak olan TEOG sınavında öğrencilerin başarılı olması dileklerini iletti.



Kaymakamlık destekleri ile okul aile birliğince okula kazandırılan kütüphaneyi de gezen Bayan Yazıcı, gördüğü sıcak ilgiye teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı