PAZAR’DA BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPIYOR.

PAZAR’DA BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPIYOR.

YÖREDEN HABER 10.04.2019 11:49:45 58 0
PAZAR’DA BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPIYOR.

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

PAZAR-5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda belirlenen yeni Belediye Meclis üyeleri ilk meclis toplantısını, Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa başkanlığında 10 Nisan Çarşamba(bugün) Günü Saat 10.00’da Pazar Belediyesi Meclis salonunda yapılıyor.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay’da Pazar Belediye Başkanı Makamında toplantıdan önce topluca Fotoğraf çektirdiler ve yeni seçilen meclise başarılar dilediler.

6 Ak Parti,4 CHP ve 1 MHP’den oluşan Üyeler Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşecek ilk meclis toplantısında, 5393 Sayılı Belediye Kanunu gereği 1. ve 2. Meclis Başkan Vekilleri ile katip üyelik seçimi yapılacak. Toplantıda ayrıca yine meclis üyeleri arasından Belediye Encümeni, İmar Komisyonu, Ulaşım Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu üyeleri belirlenecek. Pazar Belediyesi’nin üyesi olduğu birliklere bildireceği yeni üyeler de bu meclis toplantısında netleşecek.

5393 Sayılı Belediye Kanunu hükümleri kapsamında, Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında yapılacak seçimlerin bir bölümü gizli oyla, bir bölümü de işaretleme usülü ile belirlenecek.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından yeniden oluşan Pazar Belediye Meclisi’nin Çarşamba (bugün) gerçekleştirileceği ilk toplantısında, belediyenin 2018 yılı faaliyet raporu da görüşülecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI