Pazar'da Anadolu İmam Hatip Lisesi yapım heyecanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de yaptığı açıklamalarda Pazar'da yapılacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi müjdesinden Pazar ilçesinde yoğun bir çalışma başlatıldı

YÖREDEN HABER 23.06.2014 18:40:16 34 1
Pazar
YENİ YATIRIM SÖZÜ
Rize'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılışını yaptıkları tesislerin arasında özel bir firmaya ait yatırımın bulunduğunu ifade ederek 'Dünyanın en büyük doğalgaz sıvılaştırma tesisi de bunlar arasında. Mehmet Kutman'a ait Naturel Gaz SNC Tesisi de var' dedi.

İşadamı Kutman’ın Rize`ye uzun süredir gelmediğini söylemesi üzerine Başbakan Erdoğan, bundan sonra sık sık gelmesini tavsiye ederek dedelerinin topraklarını ziyaret etmesini ve yeni yatırımlar yapmasını istedi.

Pazar`da bulunan kamu arazisi üzerine bir yatırım sözü alan Başbakan Erdoğan’ın mikrofon uzattığı Kutman da, 'Bölgeye yatırımlarımız devam edecek' cevabını verdi.

Kutman, Pazar Hamidiye Mevkiindeki eski Orman Deposu olarak kullanılan yaklaşık 20 dönümlük arazide 7-8 trilyona mal olacak çok amaçlı ve bölgeye hitap edecek bir Anadolu İmam Hatip Lisesi yapacak. 

Dernek Başkanı KASIM oKUMUŞ
Pazar Cami Yaptırma Yaşatma Derneği ile Pazar İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (PAİMDER) Başkanı Kasım Okumuş'Başbakanımızın Rize'de yapmış olduğu açıklamaları bizi son derece memnun etmiştir.

Pazar halkı tarafından memnuniyetle karşılanan Hamidiye Orman Deposu arsası üzerinde kurulacak olan Anadolu İmam Hatip Lisesi için Mimarlar ile projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz.Tip Projelerden en uygununun Pazar'da yapılması için çalışıyoruz.Bu projeleri zaman içinde sizlerle paylaşıcağız
'dedi.
 






Anahtar Kelimeler:
Rahmi BİRBEN
23.06.2014 21:29:30
evet gardaş allah razi olsun.çok uğraşildi ama başarildi.herkese teşekkürler.ihl inşa etmek ,veli olmak,bahçesin de otlayan hayvanlarin sütünü içmek bile bir ayricalik tabii ki o okulu bitirmek daha da ayricalik.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI