Pazar'da açıldı

Pazar'da Form Fıtnnes açılışında Pazarspor Bayan Hentbol takımı da hazır bulundu.

YÖREDEN HABER 8.12.2016 14:48:06 1739 2
Pazar
Fotoğraflar; Ali Akyıldız
 Pazar İlçesinde 80 kişinin spor yapabileceği Bay ve Bayan'ın aynı anda farklı spor dallarından faydalanabileceği Fıtness,Plates,Kardiyo Kongo,Junps,Zumba ve Step salonu açılışına, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan,Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa,Pazar Esnaf ve Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Ekrem Kılıç ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel katıldı.

İşyeri sahibi ve aynı zamanda hocalık yapan Bayram Parlak,Ercan Başokur ve Fatma Odabaş'ınyanında Milli sporcu 2.antröner Yılmaz Görmüş ile birlikte deneyimli bayan hoca Ayşe Parlak spor severlere hizmet verecek.

Bayram Parlak ' halkımıza spor sevgisini aşılamak amacıyla sadece Fıtnnes ve Plates olarak değil,değişik spor branjlarımızla,saunamızla,profesyonel masörlerimiz ile oyun alanı bölümümüzle ve kafeteryamız ile değişik konsepti ile spora teşvik etmeyi ön görüp sporcularımızın eğlenebileceği bir spor kompleksi sunuyoruz.İnşallah halkımıza ve yöremize hayırlara vesile olur' dedi.

Kaymakam Aslan' Pazar'ımıza bu ve buna benzer tesislerin açılması çok önemlidir.Gençlerimizin vakitlerini spor salonlarında geçirmesini çok önemli sayıyoruz.Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' dedi. 











Anahtar Kelimeler:
Erol ŞAHİNGÖZ
8.12.2016 15:43:10
hayırlı olsun Allah utandırmasın

hüseyin
8.12.2016 19:55:18
Fıtness; hiçbir zaman spor kategorisi olmamıştır..üzgünüm.. Pazarda, henüz bir spor salonu yok..var olamda atıl durumda..bu bize hiç yakışmıyor..mülki amirlere duyurulur..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI