Pazar'da 4.Kongrede de başkan değişmedi

Pazar’da Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 4’üncü Olağan Kongresi yapıldı. 71 ortaklı kooperatifin başkanlığına oy birliği ile yeniden Rasim Çorbacı getirildi.

YÖREDEN HABER 27.06.2014 18:05:37 21 0
Pazar
Pazar Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkan Vekili Şaban Cevher, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, MHP İlçe Başkanı Ziya Üstbaş, Halk Bankası Pazar Şube Müdürü Sezgin Tok, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Turan Karahan ve ortaklar katıldı.

Divan Başkanlığını Pazar Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç’ın yaptığı 71 ortaklı 130 iş yerinden oluşan Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço ve gelir gider cetveli, denetim kurulu raporları katılan 61 üyenin oy birliği ile ibra edildi.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Aslan, Sanayi Sitesinin gerekli noktasının Pazar’da çok his edildiğini belirterek, “İlçemizde esnafımız çok dağınık bir şekilde farklı yerlerde faaliyette bulunmak zorunda. Farklı yerlerde bulunmaları da iş hayatlarını olumsuz yönde etkilediği kanaatindeyim. Çünkü uluslar arası yol hattı üzerindeyiz. İnsanlara sorulduğunda sanayi sitesi nerede yakın ilçeleri işaret ederler. İnsanlar hizmet alırken artık her şeyin aynı yerde bulmanın yollarına bakıyor. Bu anlamda sunulan hizmetin iyi olması için ilçemize böyle modern bir sanayi sitesinin olmasına ihtiyacımız var” dedi.

Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Rasim Çorbacı ise yaptığı konuşmada, ortaklarını her konuda bilgilendirerek, şunları söyledi:
“Allah nasip ederse 2 ay içerisinde tüm sorununu çözüp, içinde camisi, marketi, kahvesi, hizmet binası, 2'şer katlı 130 dükkânlı Avrupa standartlarını uygun örnek Pazar’ımıza yakışır sanayi sitesi projesini hayata geçirmek için temelini atacağız. Bu konuma gelene kadar her konuda bize katkılarını ve yardımlarını esirgemeyen başta Bakanımız Hayati Yazıcı ve Milletvekillerimiz Hasan Karal ile Nüsret Bayraktar’a çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca duyarlı davrandıkları için üyelerimize de teşekkür ediyorum. Çünkü onlar benimle birlikte taşın altına ellerini koydular. Bende onları mahcup etmemek ve yüzlerini ak çıkartmak için sanayi sitesini bitirmek istiyorum.”

Rasim Çorbacı başkanlığında, Murat Ergin, Nurettin Kadıoğlu, Mustafa Mehmetağaoğlu ve Mustafa Okumuş’tan oluşan tek liste, Pazar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

Denetim kuruluna ise asil üye olarak; Orhan Saymaz ve Necati Karahan getirildi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI