Pazar’da 23 Nisan kutlamaları

23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96.Yıl Kutlamaları münasebetiyle TOKİ İlkokul u öğretmen ve öğrencileri Pazar Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Basa ile sohbet ettiler

YÖREDEN HABER 22.04.2016 10:28:54 190 0
Pazar’da 23 Nisan kutlamaları
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 1/A sınıfından Fatma Nur Karakaş, 2/A sınıfından Egemen Saymaz, 2/B sınıfından Nisanur Öztürk ve 3/A sınıfından Eylül Oral öğrencilerin gerçekleştirdikleri makam ziyaretlerinde Belediye Başkanı Ahmet Basa bugün makamını kısa süreliğine de olsa 2/B öğrencisi Nisanur Öztürk'e bıraktı.
Ziyarette öğrencilere okul müdür yardımcısı Emre Halisdemir ve sınıf öğretmeni Ayşegül Yavuz eşlik etti.
Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmadan önce öğrenciler, başkan Basa’dan taleplerde bulundu. Daha sonra koltuğa oturan öğrenci Başkan Öztürk, başkanlığı döneminde neler yapacaklarını sırasıyla anlattı.
Müdür Yardımcısı Halisdemir, burada yaptığı konuşmada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 96’ıncı yıl kutlamaları çerçevesinde kurum ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettik. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Sınıf Öğretmeni Yavuz’da, “23 Nisan bayramı dolaysıyla Belediyemizi öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Belediye Başkanı Basa ise görevini geleceğin gençlerine devrettiğini belirterek, “Bugün çocukların bayramıdır. Kendilerinin talepleri bizim için çok önemlidir. Bu yüzden konuşma sırası öğrencilerimizindir. TOKİ okuluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenciler Başkan Basa’ya çiçek sundu. Başkan Basa’da öğrencilere çeşitli hediye armağan etti.



Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI