Pazar’da 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98.yılı kutlamaları Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanında başladı.

YÖREDEN HABER 23.04.2018 09:42:56 156 0
Pazar’da 23 Nisan Kutlamaları

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına Çelenk koyma ile başlayan Kutlamalar 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunmasıyla devam etti.

TOKİ İlk/Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Okul Öğretmenlerinden Hale Ertenoğlu, Emircan Kaya, öğrencilerden Zeynep Topaloğlu, Elif Sude Ateş ve Eren Yeşilyurt katıldı.Arkadaşları adına Eren Yeşilyurt Başkan Basa'ya çiçek hediye etti.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa makamını Zeynep Topaloğlu’na teslim etti. Belediye Başkanlı makamına oturan Zeynep Topaloğlu ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı olduğunda yapacağı ilk icraatı anlattı.

Topaloğlu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bugünün küçükleri, yarının büyükleri biz çocukları makamınızda kabulünüzden dolayı size çok teşekkür eder, saygılar sunarız. Belediye başkanı olduğumda ilk yapacağım icraat ilçemizde çocuklara ait park sayısını çoğaltıp, öğrencilerin yararlanacağı kültür evi ve burada resim ve diğer çalışmalarının yapacağı alanlar yapardım” dedi.

Başkan Basa “böyle anlamlı bir günde ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra öğrencilerin sordukları sorulara Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa cevap verdi.Ardından Belediye Başkanı Ziyaretçilere hediye takdim etti.

Bu ziyaretin ardından kutlamalara Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor salonunda devam edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı