PAZAR'DA 2014-2015 YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Pazar AK Parti il genel meclisi üyeleri, ilçedeki köy muhtarlarıyla bir araya gelerek aylık toplantılarını gerçekleştirdi.

YÖREDEN HABER 29.09.2014 14:51:33 186 0
PAZAR
Muhtar Derneği Salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Pazar İl Genel Meclisi Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve derneğe bağlı köylerin muhtarları katıldı.

Toplantıda, köylerin ihtiyaçları, 2014-2015 yılı yatırımları için talepleri ve yapılan yatırımlar değerlendirildi.


İl Genel Meclis üyesi Çorbacı, burada yaptığı açıklamada, muhtarlarla beraber güzel işler yapacaklarını ve her zaman iç içe olduklarını belirterek, şunları söyledi:
“Son zamanlarda ilçemizde yaşanan su baskınları ve heyelanlardan mağdur olan köylerimizin son durumlarını görüştük. Acil olanları birlikte tespit ederek alınacak önlemler ve yapılacaklar hakkında görüşlerimizi belirledik. İlçedeki şantiyemizin çalışmalarını birlikte değerlendirdik. Ayrıca Akbucak, Bucak, Uğrak ve Suçatı köylerimiz için gelen paraların son durum değerlendirmesini yaptık. Bu konularda sizlere hizmet götürebilmek için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyorum, muhtarlarımızın da bu konu için bizlere destek olacaklarından hiçbir şüphem yok, zira bizler bir ailenin bireyleriyiz.”


Ziyaretlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı, “Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Bildiğiniz gibi köylerimiz hizmetlerini Özel İdareden almakta. Her türlü çalışmamızda siz meclis üyelerimizi rahatsız ediyoruz. Taleplerimiz oluyor, bundan sonrada olacak. Bazı muhtar arkadaşımız değişti. Yeni arkadaşlarımızın da çok talepleri var. İnşallah birlikte daha iyi hizmetler yaparız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı, soru cevap bölümüyle son buldu.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI