Pazar'a veda ettiler

Pazar’da HSYK Eylül Kararnamesi ile tayini çıkan Hakim ve Savcılara Pazar Adliyesi’nce Suada Otel’de veda yemeği düzenlendi.

YÖREDEN HABER 9.09.2016 07:30:34 23 0
Pazar
Veda yemeğine ilçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Pazar Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, hakim ve savcılar, avukatlar, adliye çalışanları ile aileleri katıldı. 
Kaymakam Aslan konuşmasında, hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarı dileklerini ileterek, görevlerinin hayırlı olması temennisini bildirdi. Aslan, “Pazar Kaymakamlığı olarak hakimlerimiz ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.
Kaymakam Aslan, Ardeşen Belediye Başkanı Gültekin ve Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek tarafından tayini çıkan hakim ve savcılara plaket ve hizmet şilti takdim edildi.
HSYK 2016 Eylül Kararnamesi ile Pazar Hakimleri Gaye Zümrüt Karakaş İstanbul Anadolu Hakimliğine, Gökhan Oğurlu Diyarbakır Hakimliğine, Pazar Cumhuriyet Savcıları Orhan Al Diyarbakır Savcılığına, Faruk Kaynak Merzifon Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı.
Öte yandan Karşıyaka Cumhuriyet Savcı Adayı Hüseyin Emre Bayram, Pazar Cumhuriyet Savcılığına, İstanbul Hakim Adayı Gökhan Kellegöz, Pazar Hakimliğine atandı.
















 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı