PAZAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Rifsad kurucu başkanı 2009 2014 dönemi İlgenel Meclis üyesi Turizm Kom Başkanı. Fotoprof gurup yöneticisi

YÖREDEN HABER 11.11.2014 11:56:23 182 0
PAZAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Pazar ilçesinde yapılanlar ile ilgili teşekkür etti.
Emin Kanbur yaptığı açıklamada “Rize ilimizde ikamet etmekteyiz.Görevimiz gereği ilçelerimizi ve ilçelerimize bağlı köy ve yaylaları gezerek tarihi,kültürü ve Turizmi fotoğraflarla belgelemeye çalışıyoruz.

En son olarak Hemşin ilçemize bağlı Kantarlı köyündeydik.Dönüşte akşam üstü Pazar Kız kalesinde ekibimizle birlikte manzaraları görüntüledik.Bu güzel görüntülerin oluşmasında emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Pazar ilçemiz yıllar boyu, yıkık kız kalesiyle turizm pastasından pay almayı bekledi. Ve yetmedi kız kalesinin tepesine G.S.M. antenleri yerleştirildi  ecdat mirasını rencide eder gibi.

Her ilçemize bir Turizm argümanı çalışmaları doğrultusunda çalışmaya başlayan ve bizimde bir dönem görev almış olduğumuz önceki dönemde Pazar ilçesinde Kaymakamlık yapan Sn. 
Ümit Hüseyin Güney bey ve Belediye başkanımız Ahmet Basa bey başta olmak üzere İl Genel Meclisi üyelerimiz Leyla Çakır Veyisoğlu,Rasim Çorbacı,Erdal Biber ve Osman Hasçelik ile devamını getiren yeni kaymakamımız Selçuk Aslan bey ve yerel siyasilere STK kuruluşlarına ve Pazar halkına İlçemizin hak ettiği değerlerini ortaya çıkardıklarından dolayı 
Teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI