Pazar'a hayırlı olsun

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Pazarspor stadı yenilenmesi ve açık tribünlerin yapılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aslan Yaptığı açıklamalarda kısaca şunlara yer verildi.

YÖREDEN HABER 19.03.2014 16:38:51 21 0
Pazar
Pazar Sporumuzun 2. Lige yükselmesi sonrasında ilçe stadımızın yenilenmesi ve açık tribünlerin kapatılması çalışmaları gündeme gelmiştir. İlçe stadının Gençlik ve Spor Bakanlığına mülkiyetinin ait olması ve şu an Pazar Spor kulübüne kiralık olarak tasarrufunun bırakılması nedeniyle Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliğince Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn. Hayati YAZICI’ nın ve Rize Valimiz Sn. Nurullah ÇAKIR’ ın direktif ve yönlendirmeleriyle Spor Toto Teşkilat Başkanlığına reklam karşılığı olmak üzere stad zemin yenilemesi ve tribün kapatılması için proje sunulmuştur.

Sunmuş olduğumuz proje Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca 26.09.2013 tarihinde kabul edilerek 1.160.000 TL ödenek tahsisine karar verilmiştir. Pazar Spor kulübümüzün tribünün büyütülmesi talebi doğrultusunda açık tribün iki yöne büyütülerek üzerinin kapatılması için önce projesi ihale edilerek projesi çizdirilmiştir. Akabinde 661.134.23 TL yaklaşık maliyetli tribün büyütme ve üzerinin kapatılması ve 479.711.28 TL yaklaşık maliyetli zemin yenileme işleri ihale edilmiştir.

İhale sonunda tribün kısmı 550.000 TL+KDV,  zemin yenileme kısmı 415.254 TL + KDV bedelle ihale edilmiştir.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığına sunmuş olduğumuz projeye ilave olarak yaklaşık 50 metre tribün büyütülmesi ve üzerinin kapatılmasını da kapsayan işlerde stadın Pazar spordan teslim alınmasından sonra tribünün 120 gün, zeminin 90 günde tamamlanarak tekrar Pazar sporumuza teslim edilmesi planlanmaktadır.
Tüm Pazar halkına hayırlı olması dileklerimizle, saygılarımızı sunarız.
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI