Pazar’a Hastane sözü verdi.

Rize Milletvekilimiz Pazarlı Osman Aşkın Bak Pazar belediye başkanı ve Pazar STK başkanları Ankara pazarlılar dernek evinde:

YÖREDEN HABER 9.11.2016 14:23:21 434 0
Pazar’a Hastane sözü verdi.
Bir dizi ziyaretler için Ankara ‘ya gelen Pazar Belediye başkanı Ahmet Basa, Ak Parti il genel meclis üyesi Rasim Çorbacı, 4 nolu nakliyeciler koop başkanı Turan Karahan esnaf kefalet birlik başkanı Ekrem Kılıç, Pazar şoför ve otomobilciler oda başkanı Osman Yüksel Ankara’daki Pazar evine uğradılar.

 Heyeti Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Selahaddin Bal ve yönetim kurulu üyeleriyle karşıladıktan sonra dernekte akşam yemeği yenildi.

   Dernek başkanı Bal ‘ın yaptığı açıklamada “gerek Ankara da yaşayan gerek iş nedeniyle Ankara ‘ya gelen tüm hemşirelerimizin buluşma, dertleşme, hasret giderme, sorunları masaya yatırıp tartışma noktası olan derneğimizde ağırlamaktan mutlu olduk. Pazar’ı konuştuk, Pazar için neler yapmamız gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sayın vekilimiz Osman Aşkın Bak ‘la Pazar’ın yatırımlarını havalimanı, kış turizmi ile ilgili projeleri eski Radar üssünü konuştuk.

   Pazar’dan gelen heyetimizle Pazar’ın iftiharı bilim adamımız, iş adamımız  Mehmet Haberal ‘ı makamında ziyaret ettik. Türkiye ‘nin bir çok noktasını hastaneleriyle süsleyen Haberal ‘dan Pazar için hastane sözü aldık. Yatırımlarını Pazar ‘a kaydırma sözü aldık. Hayata geçirmek için girişimlere başlayacağız.

    Biz Ankara pazarlılar derneği olarak Ankara ‘da Pazar'lıların gözü kulağı olma misyonluğunu üstlendik. Ankara da yaşayan Ankara ‘ya her hangi bir nedenle yolu düşen tüm Pazarlı'ları soluklanmaya bekliyoruz” dedi. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI