Pazar Zaferspor Destek turları yapıyor

Rize 2.Amatör kümede başladığı ilk yıl ki mücadelede şampiyon olarak 1.Amatör Kümeye çıkan Pazar Zaferspor 1.Amatör kümede kalıcı olup bir üst lige çıkmak için başlattığı ' destek' kapsamında Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ı mak

YÖREDEN HABER 6.06.2016 16:03:56 107 0
Pazar Zaferspor Destek turları yapıyor
Rize 2. Amatör Kümede Şampiyon olan Pazar Zaferspor Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ‘ı makamında ziyaret ettiler.

Pazar Zaferspor Kulüp Başkanı Hüseyin Avni Terzi, Kulüp Başkan Yardımcısı Yahya Terzi, Futbol Şube Sorumlusu Süleyman Terzi, Kulüp Yöneticisi Osman Canca, Takım Kaptanı Bayram Çakıroğlu ve 2. Kaptan Murat Parlak şampiyonluk kupaları ile birlikte Kaymakam Aslan'ı makamında ziyaret ederek, forma hediye ettiler.

Ziyaret de destek talebinde de bulunan Pazar Zaferspor yöneticilerine Aslan' öncelikle nazik ziyaretiniz ve şampiyon olan takamımızının formasını hediyenizden dolayı teşekkür ediyorum.Bizler zaten 'Spor Kenti' olan Pazar'da Okul ve diğer branjlarda müsabakalara katılan takımlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek oluyuruz Zaferspor'a da her türlü desteği imkanlarımız ölçüsünde yapacağız' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı