Pazar Veteranlar İkiye bölündü

2015-2016 sezonunda TMVFL liginin Karadeniz Rize grubun katılan ve ilk yılında Antalya’da oynanan Türkiye Şampiyonasında yarı final ’de kaybeden Pazar Veteranlar takımı 2 ye bölündü

YÖREDEN HABER 5.08.2016 11:51:26 31 0
Pazar Veteranlar İkiye bölündü
Futbolu bırakmış sporcuların tekrar futbol sahalarına dönmek, bunlara 2.baharını yaşatabilmek için TMVFL federasyon kuruldu. Bununla ilgili Karadeniz bölgesinde çok ciddi çalışmalar yapıldı. Rize ve Artvin ağırlıklı olarak 2015-2016 yıllarında Doğu Karadeniz ligi kuruldu.

PAZAR VETERANLAR TAKIMI

İlk yılında 5 takım lige katıldı. Hopa, Arhavi, Fındıklı, Ardeşen, Pazar takımları arasında finale kalan Pazar-Fındıklı ve Hopa takımları Antalya’da Türkiye Şampiyonasına katıldılar. Burada Hopa Vetaranlar Şampiyon oldu.

15 TEMMUZ VETERANLAR TAKIMI
2016-2017 yılında yeniden çalışmaya başlayan Vetaranlar bilinmeyen bir nedenle ikiye bölündüler. Bu yıl Pazar’ı 2 takım temsil edecek. Pazar Veteranlar ve 15 Temmuz  Vetaranlar .
Çalışmalara başlayan Pazar Veteranlar ve 15 Temmuz Veteranlar geçen sene kaçan şampiyonluğu yakalamak için mücadele edecekler.
2015-2016 sezonunda Türkiye Veteranlar Milli takımına bir oyuncu gönderen Pazar Veteranlar bu yıl da aynı başarıyı göstermek istiyorlar.

Geçen Yıl Milli takıma seçilen Erdinç Yangın talihsiz bir sakatlık geçirerek Milli Takımda yer alamamıştı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI