Pazar Vergi Dairesinden önemli açıklama

Pazar Vergi Dairesi Müdürü Ali GÜVEN 6736 sayılı yasa kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının 3. taksidi ile 7020 sayılı yasa kapsamında vergi borçları yapılandırılan mükelleflerin 1 taksitini 31 Temmuza kadar ödemeleri gerekti?

YÖREDEN HABER 20.07.2017 16:03:46 81 0
Pazar Vergi Dairesinden önemli açıklama

Pazar Vergi Dairesi Müdürü Ali GÜVEN 6736 sayılı yasa kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının 3. taksidi ile 7020 sayılı yasa kapsamında vergi borçları yapılandırılan mükelleflerin 1 taksitini 31 Temmuza kadar ödemeleri gerektiğini belirterek şu açıklamayı yaptı.

'Bilindiği gibi 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan borçların, 2017 yılının Mart ayından Temmuz ayına ertelenen 3. taksitinin ödeme dönemi başlamış olup mükelleflerimizin muhtemel yoğunluk sorunları ile karşılaşmamaları için ödemelerini son güne bırakmadan yapabileceklerini belirtmiştir.

Ayrıca 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 1. taksit ödemelerininde başladığı ve Kanunun getirdiği imkânlardan yararlanmaya devam edilmesi için ilk iki taksitin ödenmesinin şart olduğunu bildirmiştir. Vergi Dairesi Müdürü GÜVEN Bu nedenle, özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan 7020 sayılı Kanundan yararlanmaya devam edebilmek için ödemelerin 31 Temmuz akşamına kadar yapılması gerektiğini ifade etmiştir' dedi.

Ayrıca; Mükelleflerin vergi ödemelerini ,

· www.gib.gov.tr internet sayfamızdan,

· Anlaşmalı bankalardan,

· Vergi dairelerinden yapılabileceğini belirtmiştir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI