Pazar ve Çayeli Belediye Başkanlarından ziyaret

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ile meclis üyesi İlhami Günaydın birlikte Pazarlı emekli Emniyet Müdürü Kadir Babal’ı ilçedeki Güney (Avramit) köyündeki evinde kendi daveti üzerine

YÖREDEN HABER 27.08.2019 07:57:35 192 0
Pazar ve Çayeli Belediye Başkanlarından ziyaret

Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Milliyetçi Hareket Partili Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi samimi hava estirerek beraberinde Pazar Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Günaydın ile diğer misafirlerle birlikte kendisini ziyaret etmekten hoşnut olduğunu belirten Babal, “Türkiye'nin çeşitli illerinde büyük bir şeref ve onurla görev yaptım. Halen görev yaptığım illerden sağ olsunlar ziyaretime gelirler. Ben başarıyı doğruluktan, sabretmekten ve insanları sevmekten buldum. Şimdide İlçemizin Belediye Başkanı Basa, Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi, Pazar meclis üyesi Günaydın ve eski İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı İbrahim Konan ile sanatçı Yavuz Kesepara beni ziyarete gelerek çok onur ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Allah’ım onlara uzun ömürler ve daha güzel görevler nasip etsin.” dedi.

Emekli Emniyet Müdürü Kadir Babal’ı ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyleyen Başkan Basa, “Müdürümüz Babal, çocukları ve torunlarıyla birlikte kalıyor. Ziyaretimizden çok hoşnut oldular. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlıklı uzun ömürler dileriz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI