Pazar su sorununu kökten çözüyor

Pazar Belediyesi ile İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğünce ortaklaşa yapılacak olan 600 ve 200 tonluk su deposu yapımı için yer teslimi yapıldı.

YÖREDEN HABER 4.02.2016 08:43:04 111 0
Pazar su sorununu kökten çözüyor
İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü elemanlarınca Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile Belediye Başkanlığında yapılan görüşmelerin ardından su depolarının yapılacağı alanların yer teslimi için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan protokol Başkan Basa ve İller Bankası görevlilerince imzalandı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Basa “ İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 600 ton kapasiteli Su Deposu  Pazar Mahallesinde yapılacaktır. Pazar-Kiralık-Soğuksu-Cuhmuriyet-Gazi ve Beyaztaş Mahallerine bu depodan su verilecektir” dedi.
 
Basa “ 200 tonluk su depomuz ise Bodasarı(Hamidiye) de yapılacaktır. Burada 1 km de yeni hat açılacaktır. Depo yapımı tamamlandığında vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler ortadan kalkacaktır. Bu depodan Bodasarı ve civarı ile Hamidiye-Trafik bölgesinin tamamı su alacaktır. Uzun süre sıkıntısı yaşanan su sorunu da ortadan kalkacaktır. Bunlara ilave olarak da 5 adet mevcut depolarımızın onarımları tamamlanacaktır. İlçemizde su sıkıntısı bazı bölgelerde yaşanıyordu. Yoğun Kar nedeniyle birkaç bölge dışında su sıkıntısı çekmedik. Yeni depolar hizmete girdiğinde Pazar’da artık su sorunu kalmayacaktır” açıklamalarında bulundu.
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı