Pazar Sağlık Meslek Lisesinden büyük başarı

Pazar 10 Mart Sağlık Meslek Anadolu Lisesi 2016 Tübitak yarışmasında bölge birincisi oldular.47.Tübitak Ortaöğretim öğrencilerinin yarışacağı 21-25 Mart 2016 gününden önce Pazar Kaymakamı Aslan'ı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 28.03.2016 17:43:58 115 0
Pazar Sağlık Meslek Lisesinden büyük başarı
2016 Tubitak Ortaöğretim Araştırma Projeleri yarışmasında yerel elemeyi geçerek Erzurum’da 21-25 Mart 2016’da düzenlenmiş olan bölge sergisinde “Akıllı Gebepedi” adlı proje ile birinci olan Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik (Sağlık Meslek) Anadolu Lisesi öğrencileri 1. Oldu. 

Hazırladıkları “ akıllı gebepedi” projesiyle birinci olan Pazar 10 Mart M.T.A.L 11. Sınıf Hemşirelik bölümü öğrencileri İrem Mahmutoğlu ve Mehmet Ay Ankara’da 47. Tubitak Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına gitmeden önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Okul Müdürü Zekeriya Vardal ve Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Gülşen Güler ile birlikte Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencileri ve danışman öğretmenlerini başarıları nedeniyle tebrik ederek, Ankara’da yapılacak olan yarışma da için başarılar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI