Pazar Mahallesi muhtarı “Yaş 70 iş bitmiş” sözüne uyacağım.

Pazar Mahallesi muhtarı “Yaş 70 iş bitmiş” sözüne uyacağım.

YÖREDEN HABER 11.12.2018 09:53:06 427 1
Pazar Mahallesi muhtarı “Yaş 70 iş bitmiş” sözüne uyacağım.

Ali AKYILDIZ

Rize-Pazar Mahallesi Muhtarı Osman Yıldırım

6.ci dönem muhtarlık sürem doluyor.7.ci dönemde seçmenlerim teveccüh gösterirse yeniden görevime devam edeceğim. Muhtarlık hizmetlerime Belediyemizin destekleriyle çalışıyoruz. Vatandaşın sıkıntı ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda aday oluyorum diyen Muhtar Osman Yıldırım;

VATANDAŞ BANA NEDEN OY VERİYOR.

“Merkez cami yanında bürom var. Pazar’ın en büyük mahallesiyim. Gelenlere önce güler yüz. Ardından derdini dinliyorum. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Çözemediğimiz konular olunca onları Kurumlara yönlendiriyorum. Vatandaş buradan çözümsüz dönmüyor”.

YENİ ADAY OLACAKLARA ŞUNLARI SÖYLÜYORUM

“Bu işe talip olan muhtar arkadaşlarımın mutlaka vatandaşlar ile diyalog içinde olması gerekir. Kapınıza gelen her vatandaşın mutlaka bir ihtiyacı vardır da geliyor. Onu dinleyip çözüm yolları bulmaya çalışmanız gerekir. Onları güler yüzle karşılayıp ilgi göstermeniz gerekiyor. Bizim zaten gelir kaynağımız yok. Başta Belediyeler olmak üzere kurumlarla işleri görmeye çalışıyoruz”.

BU SON SEÇİMİM OLACAK

“6.cı dönem bitti. Bu son olacak.7.ci dönemde seçilirsem noktayı koyacağım.70 yaşıma gireceğim nasip olursa. YAŞ YETMİŞ İŞ BİTMİŞ” sözüne uyacağım. Yeni gelecek olan arkadaşlarımıza yol açacağım. Vatandaş istiyor bende aday oluyorum. Pazar Mahallesi Muhtarlığı 1973’den bu yana bizdedir. Benden önce de babam muhtardı. Ondan sonra ben devir aldım. Bende zamanı gelince gençlere devredeceğim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Huseyın basa
11.12.2018 14:22:03
VAllahi 70 diyen bırdahıkını 75.80 90 der devam eder genlerin onu acilsin derler sıra onlara geldım 70 80 90 der gıderler

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı