Pazar Kız Kulesi için yazdığı Şiir’i Başkan Basa ‘ya hediye etti.

85 Yaşında Pazarlı Emekli Öğretmen Dursun Hilmi Cinan Pazar’ın Tarihi Kız Kulesi için Yazmış olduğu Şiir’i Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ’ya hediye etti.

YÖREDEN HABER 6.05.2016 15:53:52 224 0
Pazar Kız Kulesi için yazdığı Şiir’i Başkan Basa ‘ya hediye etti.
Emekli Öğretmen Dursun Hilmi Cinan Pazar Belediye Başkanı Makamında ziyaret ederek yazmış olduğu Şiir’i Başkan Basa ‘ya uygun bir yerde değerlendirilmesi için hediye etti.
Cinan burada yapmış olduğu açıklamada “ 1931 doğumluyum.31 sene İlköğretimde Öğretmen olarak görev yaptım. Şimdi ise bazı çalışmalarım oluyor. Çocukluktan beri Şiir yazıyorum. Resim yapıyorum. Bizim Meşhur Pazar’ın Kız Kulesine ait bir şiir yazdım. Başkanımız buranın onarılmasını sağladı. Bende bu şiiri ona hediye etmek istedim. Bu şiirim 1940 yılarını yorumluyor. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. Başarılar diliyorum. Bir Panoya koyarak gerek meydandaki ve gerekse Kız kulesine asarsanız gelen geçen okur ve eskiden günümüze hatırlar canlanmış olur” dedi. 

Başkan Basa 'Değerli hocamız yıllarca Eğitim camiasında hizmet yaptı.Bu güzel çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Kız kulesi için yazdığı şiiri en güzel bir şekilde değerlendireceğiz' dedi.




Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI