Pazar Kaymakamı Öztürk ve Belediye Başkanı Basa gazeteciler ile buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk ve Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Öğretmenevinde, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 11.01.2018 08:13:54 146 0
Pazar Kaymakamı Öztürk ve Belediye Başkanı Basa gazeteciler ile buluştu

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve kurum müdürlerinin de katıldığı programda, basın mensupları ile genel bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Öztürk, “Basın, kamuoyunun doğru bilgi alması açısından zor ve önemli bir görevi icra etmektedir. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

İlçede yoğun bir çalışma temposu yakaladıklarını kaydeden Kaymakam Öztürk, “Pazar’da hep birlikte sorunların üzerine gidiyoruz. Bu noktada medya bizim vatandaşlarımızla bağlantımızı kuruyor. Halkın görüş ve taleplerini en sıcak şekilde sunan, yakından takip eden basın aynı zamanda bize ışık tutuyor. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Pazar’ın tüm sorunlarını ele alacağız. Pazar’ı aldığımız standartların daha da üzerine çıkartma noktasında herkesin desteğini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlçede görev yapan basın mensupları da sorunların çözümü ve ilçenin kalkınması noktasında, sorumlu gazetecilik anlayışıyla görev yapmaya devam edeceklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı